Hulp nodig? +31 297289260

Allround vakopleiding tot nagelstylist

Ook dit jaar kun je je weer inschrijven voor de zeer complete tiendaagse opleiding voor allround nagelstylist. Vele nagelstylisten gingen je al voor, want deze opleidingen worden al meer dan 12 jaar met groot succes gegeven. Dankzij de persoonlijke begeleiding leer je de juiste techniek van het maken van acryl- en gelnagels en het omgaan met de freesmachine.

 

Op het programma staan onder andere het werken met één kleur en met twee kleuren, de juiste opvulmethode en het toepassen van sjablonen. Ook aspecten als productinformatie en anatomie en pathologie (hoe de nagel in elkaar steekt en hoe je welke nagelaandoeningen kunt herkennen) komen aan de orde. Bovendien krijg je veel handige tips & tricks uit de praktijk.

 

Door de kleine groepen van maximaal 6 personen ben je verzekerd van persoonlijke aandacht van de docent. Heb je de opleiding succesvol afgerond, dan krijg je eerst drie maanden de tijd om te oefenen voordat je examen doet. Slaag je voor het examen, dan krijg je het bijbehorende certificaat uitgereikt.

 

En ook na je opleiding kun je natuurlijk nog bij Tilly’s terecht met de vragen en problemen die je in de praktijk tegenkomt

Meer informatie