Hulp nodig? +31 297289260

Over ons

Tilly Westerveld en Carmen van Duijvenbode zijn de drijvende kracht achter Tilly’s. Tilly Westerveld heeft met haar nagelstudio op de Beethovenstraat in Amsterdam een uitstekende reputatie opgebouwd. Al meer dan 27 jaar is deze nagelstudio  dan ook een begrip voor liefhebbers van perfect verzorgde nagels en handen. Veel BN’ers weten de studio dan ook al jarenlang te vinden. Sinds 2004 is er een tweede nagelstudio bijgekomen in de showroom van Tilly’s in Amstelhoek. Haar dochter Carmen van Duijvenbode kwam al op haar 14e in aanraking met nagelstyling. Zij heeft bovendien jarenlang in Amerika als nagelstylist gewerkt, waar nagelstyling zeer hoog aangeschreven staat.   

 

Carmen bracht haar enthousiasme over op Tilly, die al in 1982 het vak leerde bij een van de allereerste nagelstudio’s in Amsterdam. In 1987 nam Tilly de nagelstudio over. Toen Carmen in 1994 terugkwam uit Amerika, merkten zij dat er in Nederland niet zo veel goede merken waren en besloten zij Tilly’s op te richten. Met ook een eigen lijn professionele producten, die rechtstreeks bij de fabrikant vandaan komen, en dat merk je aan de scherpe prijs. Het hoofdkantoor, de showroom en het opleidingscentrum van Tilly’s zijn sinds december 2003 in Amstelhoek gevestigd (vlakbij Amsterdam). Hier kun je terecht voor alle producten voor de professionele hand- en voetverzorging, en diverse opleidingen en workshops volgen voor beginnende en gevorderde nagelstylisten.   

 

Het uitgangspunt van Tilly’s is goede kwaliteit en service. Tilly en Carmen kennen het vak van nagelstylist en de beautybranche als geen ander. De producten, die voor een henzelf zijn ontwikkeld, hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding en het maken de nagelstylist zo makkelijk en comfortabel mogelijk. Tilly en Carmen geven ook jou graag persoonlijk advies en deskundige begeleiding. Niet alleen over de producten en behandelingen, maar ook op zakelijk gebied zoals hoe je meer omzet kunt behalen of veilig en hygiënisch werkt.  

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of kom langs in de showroom. Heb je belangstelling voor het volgen van een opleiding of cursus, 

vraag dan hier het gratis informatiepakket aan.